Katoenenzakken

BioBee’s Multifunctionele bewaarzakken,¬†ideaal voor het bewaren thuis en makkelijk mee te nemen als alternatief voor plastic zakken uit de winkel.
De bewaarzakken zijn heel handig om al direct bij de bakker je brood in te laten verpakken. Scheelt de bakker ook weer verpakkingsmateriaal, die is direct blij met je! Verse groenten en fruit doe je in de supermarkt direct in de zak. Staan ze bij de kassa misschien in eerste instantie een beetje vreemd van op te kijken maar dat geeft jou mooi de kans om ook anderen te overtuigen een steentje bij te dragen.

 

Zowel de brood- als groenten-aardappelen-uien zakken kunnen op 40 graden gewassen worden en in de droger maar het liefst wapperen ze lekker droog in de wind! De broodzakken zijn geschikt voor in de diepvries. Brood blijft het langst vers als je het gelijk na aankoop in de diepvries bewaard. En natuurlijk is de ouderwetse broodtrommel ook een optie.
De zakken worden (zoveel mogelijk) gemaakt van gerecycled 100% katoen. De zakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en alle kleuren van de regenboog, voor ieder wat wils!