Welkom in de webshop van BioBee’s!

Wie ben ik?

Mijn naam is Tineke van Hulst. Ik ben sinds 8 jaar “Groene Ondernemer”. Ik ben mijzelf zo gaan noemen omdat ik met mijn producten probeer een bijdrage te leveren aan een schonere wereld en minder (plastic) afval. Nadat ik een documentaire heb gezien over de Plastic Soep in onze zeeën en oceanen en de vervuiling die daardoor wordt veroorzaakt in ons voedsel wist ik dat ook bij mij het roer om moest. Nog diezelfde avond heb ik al mijn keukenkastjes ontdaan van de vele plastic bewaarbakjes (en, misschien herkenbaar, de grote hoeveelheid deksels die nergens op leken te passen ☺). Daarna ben ik op zoek gegaan naar milieuvriendelijke alternatieven. Nadat ik deze had gevonden in de vorm van met bijenwas en jojoba olie bewerkte bewaardoekjes ben ik deze, op bescheiden schaal, gaan “produceren”. 

 

In eerste instantie voor mijzelf en als cadeau voor vrienden en kennissen. Al snel heb ik de stap gezet naar markten en braderieën. De vele enthousiaste reacties én een toenemend aantal bestellingen zijn de aanleiding geweest dat ik mij in 2015 heb ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en bezig ben gegaan met het omzetten van nog meer ideeën in praktische en vooral milieuvriendelijke producten. 

 

Inmiddels zijn de BioBee’s producten op meerdere plaatsen in en rond Alkmaar te vinden. En op het vele verzoek nu dus ook via deze webshop. Alle producten zijn door mij zelf handgemaakt met zoveel mogelijk biologische producten. Daar waar mogelijk maak ik het liefst gebruik van gerecyclede grondstoffen.

Inmiddels zijn we 5 jaar verder en tot mijn grote vreugde kunnen we concluderen dat er een omslag komt in ons denken wat betreft het plastiek gebruik.

Nu wil ik nog een stapje verder gaan en Zero Waste producten aanbieden via de webshop. Om onze voetafdruk nog meer te verlagen kun je de bestelling ook ophalen als je uit de buurt komt natuurlijk. Bel of mail om een afspraak te maken.

Het winkeltje is iedere woensdag geopend en de laatste zaterdag van de maand.

Heb je nog vragen? Mail mij gerust. Ook tips voor producten die in het verlengde liggen van mijn aanbod zijn van harte welkom! BioBee’s in jouw winkel? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een leuke samenwerking. 


Contact:
Tineke van Hulst
BioBee’s
KvK: 63944472
Achtergraft 142A
1831BA Koedijk
Tel: 06 23 18 31 88
biobeesdoekjes@gmail.com